Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

Tisztelt Olvasó!
Új év, új árak, új tervek és remények. Mi is Megújultunk!
Az Új Társasházi Háztartás jogutódjaként új néven indítottuk, nagyobb méretben, színes oldalakkal és nagyobb oldalszámmal lapunkat. A régi elvekkel, a szakmaiság megőrzésével, de mégis egy kicsit másképpen. A könnyed hangvételű, csip-csup pletykákkal, az országon túli kitekintéssel, a lakásokba való bekukkantással lapunk olvasói táborának kiszélesítését céloztuk meg.
A szakmai közlések mellett szükségesnek láttuk a lakástulajdonosok tájékoztatásának kiterjesztését is, hiszen naponta tapasztaljuk, hogy milyen ismeretbeli hiányosságok miatt küzdenek meg egy-egy problémával. A későn érkező információk miatt nem csak felesleges ügyintéznivalóik szaporodnak, hanem anyagi veszteségeket is elszenvednek. Ettől szeretnénk megkímélni olvasóinkat!
Az ingatlanos terület minden táját bejárjuk, minden lakhatáshoz és ingatlantulajdonláshoz kapcsolódó információt szeretnénk közre adni, hogy hatékonyabban, könnyebben és olcsóbban tudják megszervezni az életüket. A közös képviselők a munkájukhoz szükséges tudásanyagról, a tulajdonosok pedig a jogaikról és a kötelezettségeikről tájékozódhatnak. A költségek csökkentéséhez ötletet, tanácsot és mellé egy kis szórakozást nyújtunk.
Első megújult lapszámunk mellé minden kedves olvasónknak
Sikerekben Gazdag Boldog Újévet Kívánunk!