Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

Pályázati körkép
A lakosság részére segítséget jelent minden támogatás, amellyel a rezsiköltségük, vagy egészségügyi kiadásaik csökkenthetőek.
III. kerület-Óbuda

Energetikai korszerűsítés pályázat támogatás társasházaknak – 2017

Budapest III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata pályázatot ír ki a társasházak energia-megtakarítást eredményező felújításának, korszerűsítésének felújításának támogatására a Képviselőtestület által hozott 41/2014. (XI. 28.) rendelete alapján a következők szerint:
Az önkormányzat a támogatást a lakóépületek energiamegtakarítását eredményező beruházásihoz nyújtja a tulajdonosok részére jelen pályázatban foglalt feltételekkel.

Társasház-felújítási támogatás igénybevételére jogosultak a kerületben lévő társasházak és lakásszövetkezetek, ha az épület
• 1946 előtt épült, vagy
• többszintes lakóépület esetében a tárgyévi pályázat benyújtása előtt legalább tizenöt évvel épült és a lakások száma legalább kettő.

A támogatás épületek energiahatékonyságáról, valamint energetikai jellemzőinek meghatározásáról és tanúsításáról szóló hatályos szabályozás alapján az alábbi, energetikai koncepcióval vagy épületenergetikai számítással alátámasztott, kimutatható energiamegtakarítást eredményező munkálatokra …