Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

Pályázati körkép

Ismét lehetett pályázni a társasházaknak, az Új Széchenyi Terv Zöld Beruházási Rendszer „Mi otthonunk felújítási és új otthon építési alprogram” keretében. Valamint az önkormányzatok is folyamatosan írják ki a pályázatukat.

A Nemzeti Fejlesztési Miniszter az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezménye és annak Kiotói Jegyzőkönyve végrehajtási keretrendszeréről szóló 2007. évi LX. törvény végrehajtásának egyes szabályairól szóló 323/2007. (XII.11.) Korm. rendelet és a Zöld Beruházási Rendszer működtetésének, felhasználási jogcímeinek, nyilvántartásának és ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 18/2011. (III. 29.) utasítás alapján írta ki pályázatát. A Pályázat kódszáma: ÚSZT-ZBR-MO-2011 volt.
A támogatás célja volt meglévő lakóépületek széndioxid-kibocsátás csökkentését eredményező energiahatékonysági komplex felújítása, korszerűsítése, megújuló energiafelhasználás elősegítése, valamint új, energiatakarékos lakóépületek építése.
Energiahatékonysági felújítást megvalósító beruházások esetén minden olyan, az alábbiakban felsorolt beruházás támogatható, amelynek …