Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

Madár elleni védelem
Tisztelt Leendő Partnerünk!

Létesítményüzemeltetőként bizonyára Önnek is meggyűlik a baja a madarakkal, amelyek nemcsak esztétikai kárt okozhatnak az épületekben, hanem akár jelentős állagromlást is, miközben komoly közegészségügyi veszélyforrást jelentenek. Cégünk számos módszert kínál a madarak távoltartására, köztük egy, Magyarországon egyedülálló, hi-tech megoldást.

A Bábolna Bio Kártevőirtó Szolgáltató Kft. már több mint 50 éve, 1965 óta végez közegészségügyi kártevőmentesítési tevékenységet. Közel 30 éve foglalkozunk madarak által közvetlenül és közvetve okozott károk megelőzésével, valamint az épületek állagának ezáltal történő megóvásával. A védekezéshez mechanikus, elektronikus, optikai védekezési módszereket, illetve élve befogó csapdákat alkalmazunk.

A madarak elleni védekezés terén az eddig alkalmazott módszereken túl egy, Európában néhány éve bevezetett, de Magyarországon még újdonságnak számító megoldást ajánlunk a galambok távoltartására. Ez a módszer nemcsak hatékony, hanem esztétikus is, a járókelők számára szinte észrevehetetlen.

Szakembereink a veszélyeztetett épület és környezet felmérése után, szakvéleményt adnak a legeredményesebben alkalmazható védekezési módokról.

Mellékeljük a madarak elleni védelmet nyújtó szolgáltatásainkról szóló általános ismertetőnket, valamint a forradalmian új megoldást tartalmazó Bird Free leírását.

Biztosak vagyunk abban, hogy munkánkkal higiénikusabb környezetet tudunk kialakítani az Önök és a környezetük számára, miközben az épületük állagát a madarak számára teljesen veszélytelen módon védjük meg.

Remélem, hamarosan Önöket is elégedett partnereink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel:
Papp György
ügyvezető igazgató
Bábolna Bio Kártevőirtó Szolg. Kft.
1107 Budapest, Szállás u. 6.
Tel.: +36/1-4320-412
szolgaltatas@babolna-bio.com
www.kartevoirtas.hu