Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

Konferencia Debrecenben!
2008. március 20-án 10 órától a Társasházi Magazin című folyóirat, a Magyar Társasházkezelők Szakmai Szövetségének (MTOSZSZ) médiatámogatója konferenciát tart A korszerűbb és biztonságosabb lakhatásért 2008. címmel, melyre szeretettel várunk a régióból minden érdeklődőt.
A rendezvény helyszíne: Debrecen DAB Székház

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Jelentkezés: tel./fax: 1/210-7963, 20/9-340-518, e-mail: thmagazin@thmagazin.hu

Az információ hatalom, ezt mindenki tudja, de nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy teljes körűen összegyűjtse az ismereteket egy magasabb szintű minőségi munka elvégzéséhez. Új feltételekkel került kiírásra a panelpályázat, korszerűbb technológiai eljárások és termékek segítik az energia-megtakarítás elérését, a lakhatási biztonságot. A bankok és a biztosítok is fejlesztik termékeiket, és a jó választásnál anyagi megtakarítást érhetnek el a lakóközösségek, ha tájékozottak. A konferencia széleskörű témaválasztéka betekintést nyújt a pályázatírás titkaiba, a közbeszerzési eljárásba, az energiamegtakarítás eléréséhez az ésszerű tervezésébe, a költséghatékony fűtési rendszer felújításába, és a bank és a biztosító által nyújtott új lehetőségekbe. A naprakész információ a szakma gyakorlói számára a jó döntés meghozatalának előfeltétele.

Információs pulttal vesznek részt a konferencián az MTOSZSZ, vállalkozók és szolgáltatók, akiktől részletes tájékoztatást lehet kérni termékeikről, szolgáltatásaikról.