Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

Illetéktelenek hivatkoznak a Főtávra!
A fenti címmel a Főtáv sajtóközleményben tájékoztatja a lakosságot, miszerint ismét csalók kísérelnek meg bejutni a távfűtött lakásokba.
A közműszolgáltatók időről időre bekerülnek a szélhámosok látókörébe, akik az emberi hiszékenységre alapoznak. Tudják, hogy a legtöbben nem kételkednek, ha valakik valamelyik szolgáltató munkatársának kiadva magukat ellenőrzésre hivatkoznak. Mindenki szeret abban a tudatban élni, hogy a lakásában minden rendben működik, természetesen a fűtőkészüléke is, ezért gyanútlanul beengedi az „ellenőrzéssel megbízott” személy(eke)t. A baj ott kezdődik, hogy a tulajdonos nem győződik meg arról, az illető(k) valóban az adott szolgáltató munkatársa(i)-e. Kényelmetlenül érzi magát az esetleges kételyei miatt, ezért nem néz utána, valóban az illetékest engedi-e be.
Legutóbb a Főtávhoz érkezett lakossági bejelentés arról, hogy a szolgáltatóra hivatkozva illetéktelenek próbáltak távfűtéses lakásokba bejutni a főváros XIV. kerületében, radiátorok felmérése hivatkozva. A Főtáv Zrt. közleményben hívja fel...