Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

Hétvégi üzletbezárások jövőképe
Megoszlanak a vélemények a vasárnapi üzletbezárásokról, mert egyeseknek egy lehetőséggel többet jelent, míg mások úgy érzik, korlátozzák őket.
Nehéz igazságot tenni ott, ahol nem valós kívánságok teljesülnek, hanem központi intézkedés dönt. A társasházkezelés területén sokan dolgoznak, és sokan laknak társasházban, így aki nemcsak néz, hanem lát is, és nemcsak fülel, hanem meg is hallja, amit mondanak, az másképpen értékeli a döntéseket. A lakosság egy részének vasárnapi programjává vált az üzletközpontok látogatása. A vásárlást egybekötötték az ebéddel, esetleg a mozilátogatással. A gyerekeknek is akadt szórakozás és látnivaló. A közös képviselők sem mentesek a vasárnapi vásárlástól, mely különösen a közgyűlések idején általános. A hétköznapok zsúfoltsága után lazításként hat a plázázás, megoldódik a vásárlás, a fontos és kevésbé fontos cikkek beszerzése, az ebéd, nem kell főzni, mosogatni, és mégis együtt a család.
A fiatalságnak találkahelyévé vált a pláza, ami érthető is, hiszen ott meleg van, különböző vendéglátóegységek állnak rendelkezésükre, amelyekben az...