Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

Győr város bemutatkozik
A város gazdálkodásának eredményét élvezhetik a társasházi tulajdonosok is, a fejlődés részesei és emellett haszonélvezői is.

Győr Polgármesteri Hivatalának jegyzője Dr. Lipovits Szilárd adott tájékoztatást lapunk megkeresésére városukban a társasházak működéséről, a kapcsolatok alakulásáról, a pályázatokon való sikeres részvételről, és a hátralékos díjfizetésről.

Győr városa kiemelt figyelemmel fordul a város társasházai felé, hiszen Győrben az ingatlanok tekintetében legnagyobb számban a társasházak vannak jelen. Ezért a város 100%-ban önkormányzati tulajdonú cége, a GYŐR-SZOL Zrt. számos egyéb feladata mellett társasházkezelést is ellát, a közös képviseleti tevékenysége teljes körű, műszaki, pénzügyi, jogi képviseletre, pályázatok bonyolítására is kiterjed.
A társasházkezelés egy komoly szolgáltatás, amely a lakosság érdekében történik. Ezért a város mindenben támogatja, hogy jól működő társasház-kezelői rendszerre számíthassanak lakosai. Egy társasházkezelőtől joggal várható el, hogy elérhető legyen, ott legyen, amikor szükség van rá. Ezt a szolgáltatást csak megfelelő szakember gárdával és felszereltséggel, valamint a jogszabályok ismeretével lehet ellátni. A GYŐR-SZOL Zrt. 24 órás diszpécseri szolgálattal, azonnali…