Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

Felöltöztetjük a házat-ünnepi hangulat a társasházban
A lakóközösség közérzetét javítja és az ünnepi hangulathoz is kétségtelenül hozzájárul a lakóház közös területein némi díszítés.
A társasházkezelők nem igazán foglalkoznak vele - talán időhiány vagy a lakóközösség érdektelensége miatt -, így kevés az ünnepi díszben ragyogó ház. A tulajdonosoknak, azonban lehetőségük van rá, hogy feldíszítsék a lakóházukat - a gyerekeknek jó szórakozás, a felnőtteknek közös élmény lehetne.

Az ünnepi hangulatot lehet fokozni egyszerű, de ötletes megoldásokkal is. Nem mindig pénz kérdése, hanem inkább egy kis fantázia kell ahhoz, hogy ünneplőbe öltöztessék a házat. Minden háztartásban van fenyőfadísz, és milyen kedves látvány lehet masnival felkötve a lépcsőházban akár a rácsra, akár a lépcsőházi ablakra. A fenyőfaág nemcsak kelleme illatot áraszt, hanem üdítő látvány is, felidézi a karácsonyt.

A karácsonyi ünnep mindenkié, nincs vallási, kulturális, vagy egyéb ok miatt ellenérzés vele szemben. Az ünnepi hangulatot általában mindenki kedveli, jobb lesz az emberek kedve is, mikor belépnek a karácsonyváró hangulatot felidéző lépcsőházba. A lépcsőfordulók kedves dísze lehet egy-egy...
szeszi