Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

Döntsön a fejlődés mellett!

Társasházat, szövetkezeti házat mindenki tud működtetni, csak van, aki rosszul, van aki viszont jól. A biztonságosan működő társasháznál mindig megtalálható a felkészült, lelkiismeretes közös képviselő.

A közös képviseleti tevékenység nem egy szakma, hanem szakmák összessége. Sokoldalú ismereteket, tudást és türelmet igényel. Szükséges a törvények, rendeletek, szabályok ismerete mellett műszaki, közgazdasági, számviteli, munkaügyi és pszichológiai felkészültség. Nagyrészt a közös képviselő munkájától függ a társasház sorsa, fejlődése.
Nem lehet egy ember sem az összes ismeret birtokában, de erre nincs is szüksége, ha megtalálja azokat a kapaszkodókat, ahol mindig segítséget, tanácsot kaphat. Ez nem más, mint a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetsége, melynek tagjai sorába több száz közös képviselő, és társasházkezelő cég tartozik.
A tagság biztonságos hátteret, és folyamatos támogatást, ingyenes továbbképzést nyújt tagjai részére. Médiatámogatója a Társasházi Magazin pedig tájékoztatást a törvényi, egyéb változásokról, híreket, friss információkat a társasházi, lakhatási szektorról és környezetéről.

Közös képviselője a társasházi törvény szerint végzi a munkáját? Értékelhető elszámolást készít, az éves gazdálkodásról? Tájékozott a pályázati és megtakarítási …