Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

A konferencián történt – összefoglaló az előadásokról
A konferenciák témája mindig ismeretanyag átadása valamely köz- vagy rétegérdeklődésre számot tartó témában, ilyen a társasházkezelőknek a változások és lehetőségek bemutatása.
A konferencia háziasszonya, Kárpáti Ilona Mária megnyitójában kiemelte, hogy a társasházkezelőknek szinte polihisztornak kell lenniük, számtalan témakörben szükséges a tájékozottságuk. Naprakészen kell ismerniük a változásokat és lehetőségeket, hogy a társasházaknak minőségi szolgáltatást nyújthassanak, és ezáltal elégedett legyenek a tulajdonosok.

Dr. Szilágyi András, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Mediációs és Jogi Koordinációs Osztályának elnöke Meditáció a gyakorlatban – tapasztalatok és kihasználatlan lehetőségek címen tartotta meg beszámolóját. A konfliktus egy folyamat, amelynek vannak fokozatai, és sok a hozzákapcsolódó befolyásoló tényező. Gyakran szeretjük leegyszerűsíteni a nézeteltéréseket. Előbb a konfliktuskeresési, majd a nyerő problémamegoldási stratégiáról beszélt az előadó, ezt követően pedig arról, mi szükséges a konfliktus …