Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

A konferencián történt – az előadások rövid összefoglalója
Az előadások komoly érdeklődést váltottak ki szakmai téren, hiszen nem szokványos témákkal ismerkedhettek meg a résztvevők.
A konferencia háziasszonya, Kárpáti Ilona Mária bevezetőjében kiemelte, hogy a 2019-es év is tartogat változásokat, újdonságokat, amelyek megismerésével és azokra az időben történő felkészüléssel magasabb színvonalú munkát lehet végezni. A minőség pedig a társasházaknál végzett tevékenységben mutatkozik meg, majd rövid programismertetés után felkonferálta az első előadót.

Dr. Dékány Szilvia, a józsefvárosi önkormányzat gazdasági ügyosztályának munkatársa a Társasházi pályázati lehetőségek, a józsefvárosi önkormányzat által működtetett pályázati rendszer címmel tartotta meg előadását. Elmondta, hogy folyamatosan fogadják és bírálják el a pályázatokat, elutasítás nemigen történik. Önkormányzati rendelet szabályozza a pályázati lehetőségeket. Évente egy felújítási pályázat nyújtható be bármely közös tulajdonú épületrész rekonstrukciójára, de ebben több munkanem is szerepelhet. A zöldesítési pályázatnál maximum 500 ezer Ft adható, cél a zöldfelületek bővítése. Lehet pályázni a kerületben takarítógép, …