Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

A konferencián történt
A Társasházi Magazin 2012. május 24-én tartott konferenciájának témakörei a védelem köré csoportosultak.
A konferencia háziasszonya, Kárpáti Ilona Mária megnyitó beszédében mondta, hogy igen sok szabály van, amelyek megszegése bírságot von maga után. - A konferenciának az a célja, hogy a társasházak és a tulajdonosok elkerüljék a bírságot és minél eredményesebben tudjanak gazdálkodni.

Az első előadás felkonferálásánál ismertette, hogy megállapodás született a MTOSzSz és a Főváros Közterület-felügyelete között, többek között erről is szól az előadás, és a várható változásokról.

Szabó Mihály a Budapest Főváros Közterület-felügyelete (BFKF) általános igazgatóhelyettese a résztvevők köszöntése után röviden ismertette az együttműködési megállapodást, majd az elmúlt időszak legfontosabb változásaira tért át.

Az önkormányzati törvény és a szabálysértési törvény változása érinti 2013-tól a közterület-felügyelők illetékességi területét, olyan magatartásformákat fogalmaz meg, amelyek kihatnak a társasházkezelők közösségére is. A szabálysértési törvény hozott egy nagyon fontos rendelkezést, amely szerint a jövőben...