Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

A konferencián történt

A Társasházi Magazin által szervezett február 24-ei konferencia témakörei a közgyűléshez kapcsolódó kérdéskört ölelték fel.

A konferencia háziasszonya, Kárpáti Ilona Mária bevezetőjében utalt rá, hogy sok a változás, úgy a törvényekben, mint az adózásban, amelyeket főleg a közgyűlések előkészítésénél tanácsos megismerni. Az előadások összeállítása során arra törekedtek, hogy az felérjen egy továbbképzéssel. A bemutató asztaloknál lévő cégek tevékenységének ismertetése után felkérte előadása megtartására Dr. Polgár Ildikót.
Dr.Polgár Éva Ildikó, a Nemzetgazdasági Minisztérium Építésgazdasági Főosztály szakmai tanácsadójának előadása a társasházi törvény módosításának értelmezéséhez nyújtott segítséget.
Bevezetőjében tájékoztatta az előadó a hallgatóságot, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamarával és a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségével közös szakmai megbeszélés után kerültek kialakításra a törvénymódosítás gazdasági ellenőrzéséről szóló új rendelkezései. Módosításra került néhány eljárási szabály, mint például az egytized tulajdoni hányaddal rendelkező tulajdonosok által történő rendkívüli közgyűlés összehívása, egyértelművé téve, hogy …