Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

A konferencián történt

A Társasházi Magazin által rendezett 2010. november 25-ei konferencia témái a változásokról szóltak, amelyek a napi gyakorlati munkához segítséget vagy iránymutatást nyújthatnak.

A konferencia háziasszonya, Kárpáti Ilona megnyitóbeszédében kiemelte, hogy mint a konferencia címe is jelzi, újdonságokról és pozitív változásokról szólnak az előadások. A vidéknek és a budapestieknek egyaránt rendkívül fontos a főváros fejlődése, és mivel Budapest-centrikus ország vagyunk, ezért az itt zajló változások az egész országot érintik. A jövő évben nem tudni, hogy milyen pályázatok lesznek, de az energiatanúsítvány már belép a körbe, a pályázatírás elemeit is ismerni kell, nem kevésbé a finanszírozást. A biztosítók egyre jobb termékcsomagokat nyújtanak, és a lakás-takarékpénztári szolgáltatásokban is kedvező változások vannak, amelyek ismerete fontos a szakma gyakorlói számára.
Dr. György István, a Fővárosi Önkormányzat városüzemeltetési ügyekért felelős főpolgármester-helyettese Budapest új városfejlesztési koncepciójáról tájékoztatta a hallgatóságot.
A bevezetőben elhangzott, hogy a főváros életében az októberi választásokat követően a városüzemeltetés területén alapvető változások zajlottak és zajlanak, és reményeik szerint az elkövetkezendő 4 évben ennek az átalakításnak Budapest lakosai és a közszolgáltatást igénybevevők lesznek a nyertesei. A főpolgármester-helyettes elmondta, hogy előadása kifejezetten a városüzemeltetési modell …