Még nem regisztráltam

REGISZTRÁLOK

A kecskeméti MTOSZSZ konferencián történt

A Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetsége (MTOSZSZ) Kecskeméten szervezett konferenciát, figyelembe véve a vidéki tagság igényeit.

A közgyűlések idején mindig hasznos a kapcsolódó információk ismertetése, hiszen a minőségi munkát segíti elő a naprakész tájékozottság. A szövetség az idei első rendezvényét Kecskeméten szervezte meg, a helyi kérésnek eleget téve.
A konferenciát az MTOSZSZ általános alelnöke, Kaplonyi György nyitotta meg. Üdvözlő beszédében elmondta, hogy az előadók a témájuk ismertetését követően még a helyszínen maradnak, így lehet még feltenni nekik konzultációs jellegű kérdéseket is.
A megnyitót követően felkérte Langer Ivánnét a MTOSzSz elnökét a szövetség bemutatására, és előadásának megtartására.
Langer Ivánné, ismertette a szövetség közéleti munkáját, kapcsolattartási és szervezeti rendszerét, tanácsadó szolgáltatásait, és elmondta, hogy a vidéki városokban tartott rendezvényeiken szeretné a szövetség segíteni a munkájukban a társasházak és a lakásszövetkezetek üzemeltetőit.
A programnak megfelelően tájékoztatást nyújtott a törvénymódosításról, részletesen ismertetve annak elemeit. A külön tulajdonban lévő lakás használatának, hasznosításának új szabályozásáról, a jelzálogbejegyzés …
Langer Ivánné a MTOSZSZ elnöke